January 1, 2013

کباب ران بوقلمون در فر

زمان پخت گوشت بوقلمون ها کاملا متفاوت است
گاهی اوقات تا یکساعت و نیم و گاهی نیز تا نیم 
ساعت می پزد  بسته به کیفیت  آن دارد
این گوشت در کشورهای اروپائی جزء ارزان ترین
گوشتها و به نظر کارشناسان تغذیه بی ضرر ترین.
آنهاست☺ این دستورهم مثل بقیه دستورای دیگه  کاملا
ابتکاریست ...امید که درست کنید و لذت ببرید



*******


*******


*******


*******


☺☺☺☺☺☺☺☺☺
******


2 comments:

Laleh said...

چقدر خوشمزه به نظر میاد صفا جان
خیلی ام مجلسی است و مناسب برای مهمانی
ها
*** دستتون درد نکنه

Touba Safaei (SAFA) said...

قابل نداره لاله جان عزیز
لطف داری حتما درست کنید
پشیمون نمیشید