June 19, 2011

رولت گوشت با سیب زمینی و هویج

دوستان عزیز در آینده  رولت گوشت با تخم مرغ آب پز درسته  را براتون خواهم گذاشت 
 این بار با سیب زمینی و تخم مرغ  را امتحان کنید  حتما دوست خواهید داشت





مواد لازم
گوشت چرخ شده کم چربی 500 گرم
هویج 2 عدد
سیب زمینی 2 عدد
پیاز 2 عدد
خردل 1 قاشق مرباخوری
پودر زیره 2 قاشق مرباخوری
ادویه مخلوط و فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری
تره خردشده ریز 1 قاشق سوپخوری
آرد 2 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
نمک دلخواه
روغن به اندازه لازم
 یک عدد کدو و یک عدد هویج برای پای رولت در قالب
پودر پونه کوهی و مرزنجوش  مقداری



طرز تهیه
پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید 
درظرف بزرگی , گوشت چرخ شده , پیاز , خردل و ادویه جات
نمک , آرد  و تره خرد شده را بریزید و خیلی خوب ورز دهید
در یخچال بمدت 30 دقیقه بگذارید بماند



بعد از آنکه از یخچال بیرون آوردید آنرا به دو قسمت کنید



دوعدد سیب زمینی و هویج را آب پز کرده  , پوست گرفته  و بصورت
خلال درشت در آورید 
یک قسمت گوشت را باز کرده  و خلال سیب زمینی و هویج را در وسط
آن بچینید



قسمت دیگر مایه گوشت را روی آن قرار دهید و با دو دست از همه
طرف فشار کمی روی آن بدهید تا خوب بهم بچسبد و هوای بین
سیب زمینی و هویج خارج شود...و آن را به صورت رول در آورید

رول گوشت را در روغن یا کره مختصری  کمی سرخ کنید

یک عدد کدو و یک عدد هویج  را بصورت ورق ببرید

رب گوجه فرنگی را با آب جوش مخلوط کرده  و پودرهای مرزنجوش
و پونه کوهی را در آن ریخته  , نمک آنرا بچشید  سپس آنرا در قالب
ریخته  و رولت گوشت را در آن بگذارید و اطراف آن را ورقه های
کدو و هویج بچینید....آنرا در فر از قبل گرم شده  به مدت 40 دقیقه با
حرارت 180 درجه  بگذارید بپزد ....در این فاصله مواظب باشید که
روی آن نسوزد




بعد از اینکه رولت گوشت را از فر بیرون آوردید آنرا  به سلیقه
خودتان برش داده  و تزئین کنید
نوش جان

☺☺☺☺☺☺☺☺☺ 
◄••►


                       

No comments: