اگه من بگم بچگیهام یعنی شما به بیشتراز 55 سال پیش
برگردید..یادش بخیر بچگیهام مامان خدابیامرزم ماش وعدس را بیشتربه
صورت دمپخت درست میکردن و هیج آبی هم اضافه نمیکرد فقط گوجه
فرنگی ...ادویه های آبادان هم که همیشه تند و خوش عطر بوده و رفیق
دمپخت های مامان.....یادم میاد خود برنجها عطر و بوی دل انگیزی داشتند
و با وجود دمپخت شدن خیلی دون هم میشدند و ری میدادند..خیلی وقته
دیگه به چنین برنجی برخورد نکردم ..یا دون هستند و عطر ندارند و
یا عطردارند و سریع میشکنند و خمیرو نرم میشن ...خوب منم برنج دودی
که ازایران میارم یک لیوان پلوپز از اون رو با 6 لیوان پلو پز از برنجی
که خوب ری میده (متاسفانه گرونه )مخلوط میکنم و به این ترتیب
صاحب برنجی میشم که هم بوی خوش داره و هم ری میده
*****
*****
اینم پلو ماش که از پلوهای دوست داشتنی و خوشمزه است که
شخصا با اضافه کردن هویج به بعضی پلو ها دل خانواده
عزیزم رو شدیدا بدست میارم
♥
☻☻☻☻☻☻☻☻☻
◘☼◄•☼♥☼•►☼◘