February 23, 2014

ماش پلو با خوراک گوشت

 اگه من بگم بچگیهام  یعنی شما به بیشتراز 55 سال پیش 
برگردید..یادش بخیر  بچگیهام  مامان خدابیامرزم ماش وعدس را بیشتربه
صورت دمپخت درست میکردن  و هیج آبی هم اضافه نمیکرد فقط گوجه 
فرنگی ...ادویه های آبادان هم که همیشه تند و خوش عطر بوده و رفیق
دمپخت های مامان.....یادم میاد خود برنجها عطر و بوی دل انگیزی داشتند
 و با وجود دمپخت شدن  خیلی دون هم میشدند و ری میدادند..خیلی وقته
دیگه به چنین برنجی برخورد نکردم  ..یا دون هستند و عطر ندارند و
یا عطردارند و سریع میشکنند و خمیرو نرم میشن ...خوب منم برنج دودی 
که ازایران میارم  یک لیوان پلوپز از اون رو با 6 لیوان پلو پز از برنجی
که خوب ری میده (متاسفانه گرونه )مخلوط میکنم  و به این ترتیب   
 صاحب برنجی میشم که هم بوی خوش داره و هم ری میده
*****
اینم پلو ماش  که از پلوهای دوست داشتنی و خوشمزه است که  
شخصا با اضافه کردن هویج به بعضی  پلو ها  دل خانواده 
عزیزم رو شدیدا بدست میارم   








☻☻☻☻☻☻☻☻☻






February 15, 2014

سالاد اولویه . روش خوراکیها ـ باردوم

سالاد اولویه را بیشتر برای دکورش میذارم چون قبلا دستورآنرا گذاشتم و نیز
اشاره کرده ام که این دستوری است که ازمعلم خانه داری و آشپزی مهربان
و گرامی ام خانم ناصری در کلاس چهارم دبیرستان مدرسه ایراندخت آبادان
یاد گرفتم واز اون زمان کاملا به این دستور وفادار بوده ام  به جز گاهی اوقات
که سس مایونزش را بصورت آماده میخرم ...از سالادهای مورد علاقه ماست
که با نون باگت و گوجه فرنگی خیلی خوشمزه تر میشود
برای دستور در همین وبلاگ  ,  لطفا به این لینک کلیک کنید
http://khorakiha.blogspot.co.at/2012/04/40.html








سالاد الویه ..صفا
مواد لازم
☻☻☻
سیب زمینی پخته و خرد شده 600 گرم   ـ 500 گرم

 گوشت مرغ  پخته وخرد شده  ـ 5 تا 7 عدد تخم مرغ
پخته و خـــرد شده  ـ 300 گرم نخود فرنگـــی  ـ یک

عدد هویج متوســــط پخته و رنده شده ـ 200 گــــرم
خیارشــــور خــــرد شده ـ یک شیشه سس مایونز  ـ

آب نصف  یک لیمـــــوترش  یا دو قاشق غذاخوری ـ
نمک و فلفل سیاه دلخواه ...سس مایونز اضافه و سایر
مخلفات برای تزئین .

طرز تهیه
☻☻☻

تمام مواد را در ظرف بزرگی ریخته نمک و فلفل
سیاه و آبلیمو اضافه کنید سس مایونز بریزید و با

دو قاشق بزرگ آنها را خوب مخلوط کنید  بعد در
دیس یا بشقاب ته گود ریخته و با سس اضافه روی

آنرا یک لایه نازک بکشید و روی آنرا به سلیقه
خودتون تزئین دهید...دراین دستور از سس مایونز

قبلی کمی کنار گذاشته بودم.. صفا ..نوش جان


☻☻☻☻☻☻☻☻☻
§§

کباب لاری خونگی

کباب لاری بسیار ساده و خوشمزه است  البته کبابی که در خانه تهیه میشه
ترجیح میدم چون هر چه باشد از تازگی و چگونگی گوشت و سایر مخلفات
مطمئن هستیم  در هر صورت من در دستوراتی که گذاشتم اغلب از گوشت 
بالای ران بوقلمون استفاده کردم که هم پزاست و هم طعم خوبی دارد
مدت زمانی که بایستی گوشت در ماریناد باشد بسته به جنس گوشت دارد 
مثلا برای گوشتهای سفید همان 24 ساعت کافی است و برای گوشتهای قرمز
تا 3 روز کاملا خوب جواب میده ....امیدوارم درست کنید و لذت ببرید







☻☻☻☻☻☻☻☻☻