دستور کالباس با بروکلی رو قبلا گذاشتم با این لینک
http://khorakiha.blogspot.co.at/2011/07/blog-post_05.html
درآن دستور از تخم مرغ استفاده نشد
اینبار با اضافه کردن تخم مرغ در طعم و کیفیت کالباس
تغییر خوبی انجام شد و با اضافه کردن پسته به رنگ
و طعم آن اضافه شد بیشتراز این تعریف نمیکنم خیلی
دوست دارم شما هم درست کنید و نظر بدید ..از دید من
و خانواده امتحانش رو بارها پس داده و عالی بوده
فقط لطف کنید اگردرست کردید و راضی بودید منبع
.. یادتون نره دراینصورت کالباس خوبی خواهید داشت
♥
http://khorakiha.blogspot.co.at/2011/07/blog-post_05.html
درآن دستور از تخم مرغ استفاده نشد
اینبار با اضافه کردن تخم مرغ در طعم و کیفیت کالباس
تغییر خوبی انجام شد و با اضافه کردن پسته به رنگ
و طعم آن اضافه شد بیشتراز این تعریف نمیکنم خیلی
دوست دارم شما هم درست کنید و نظر بدید ..از دید من
و خانواده امتحانش رو بارها پس داده و عالی بوده
فقط لطف کنید اگردرست کردید و راضی بودید منبع
.. یادتون نره دراینصورت کالباس خوبی خواهید داشت
♥
حالا در پائین پیتزا نان باگت با کالباس خونگی رو میبینید
☻☻☻☻☻☻☻☻☻
◄•►☼§◘○♥○◘§☼◄•►
7 comments:
خیلی دستور عالی هست صفا جون ، چقدر هم خوشرنگه ، چقدر دلم میخواست شام امشب ما بود ..... اما شما بخورین ، جای ما :)))
مرسی رز عزیز که اینجا سرزدی جای همه شما دوستان خالی ...حتما اینو درست کن پشیمون نمیشی...شاد باشی ♥
سلام
ببخشيد ميشه بخارپزش كرد ؟
با تشکر از دوست گرامی مامان سارای عزیز
در مورد بخار پز کردن باید خدمتتون بگم که به همین روش اگر درست کنید نتیجه بهتری خواهید داشت
و در مورد میزان گوشت کاملا درست است و میتونید از همین مقدار گوشت استفاده کنید این کالباس فقط برای چهار ساندویچ معمولی است و وزن آن تا 400 گرم است ...درست کنید و از کالباس سالم و خوشمزه خونگی لذت ببرید..♥
سلام صفا جون
من اينو درست كردم عالي شد همسرم هم خيلي خوشش اومد طوري كه گفت اين هزار برابر از كالباساي آشغال بيرون بهتره ، ولي من بخارپزش كردم و با ٣٥٠ گرم مرغ درست كردم كه نتيجه اش عالي شد . بهرحال وظيفه ام بود از تون تشكر كنم ، خيلي خيلي ممنون كه ما رو از شر كالباساي بيرون راحت كردين
با سلام گرم به دوست گرامی مامان سارای عزیز ...خیلی خوشحال شدم که درست کردید و راضی بودید صد در صد بایستی طبق دستور رفته باشید ...امیدوارم موفق باشید...نوش جونتون ......یک لینک دیگر از کالباس با بروکلی براتون میذارم ...درضمن اگه خواستید که کالباستون رنگ قرمز بگیره فقط کافیه در ازای 200 گرم گوشت یک قاشق چایخوری پودر فلفل پاپریکا در اون بریزید البته میدونید که این فلفل تند نیست ....♥
http://khorakiha.blogspot.co.at/2011/07/blog-post_05.html
متاسفانه لینک بصورت اکتوئل نیومده شما میتونید کپی لینک را بگیرید و با گوگل بیارید و یا اینکه در تاریخ پنجم جولای 2011 در همین وبلاگ ردیف تاریخها این دستور را بیارید..موفق باشید
Post a Comment