حشوی سبزی را جداگانه سرو کردن در واقع یه ایده شخصیه
چون عاشق حشو هستم , فکر کردم چه خوب بود اگه هرکسی هر میزان که حشو دوست داره برای خودش بتونه بکشه تا اینکه حشو را چسبیده به ماهی و بطور
نیم سوخته بخوره ..البته شکی نیست که هر دستوری لطف خودشو داره ...ولی کلا
تصمیم گرفتم حشورا جداگانه درست کنم و ماهی سرخ شده را هم جداگانه با پلو سرو
کنم ........بعد برای اینکه به اصل مطلب یعنی ماهی صبور خودمون خدشه وارد نشه
تغییری در سبزیجات اون دادم و به جای شنبلیله و گشنیز از جعفری و شوید و به
جای تمر هندی از لیمو و پوست نازک اون استفاده کردم ..اتفاقا خیلی خیلی خوشمزه
شده بطوریکه هر هفته روز ماهی باید این حشورا درست کنم شما هم امتحان کنید
پشیمون نخواهید شده
چون عاشق حشو هستم , فکر کردم چه خوب بود اگه هرکسی هر میزان که حشو دوست داره برای خودش بتونه بکشه تا اینکه حشو را چسبیده به ماهی و بطور
نیم سوخته بخوره ..البته شکی نیست که هر دستوری لطف خودشو داره ...ولی کلا
تصمیم گرفتم حشورا جداگانه درست کنم و ماهی سرخ شده را هم جداگانه با پلو سرو
کنم ........بعد برای اینکه به اصل مطلب یعنی ماهی صبور خودمون خدشه وارد نشه
تغییری در سبزیجات اون دادم و به جای شنبلیله و گشنیز از جعفری و شوید و به
جای تمر هندی از لیمو و پوست نازک اون استفاده کردم ..اتفاقا خیلی خیلی خوشمزه
شده بطوریکه هر هفته روز ماهی باید این حشورا درست کنم شما هم امتحان کنید
پشیمون نخواهید شده
نوش جان
☺☺☺☺☺☺☺☺☺
◄•►♠▼▲♥▲▼♠◄•►
☺☺☺☺☺☺☺☺☺
◄•►♠▼▲♥▲▼♠◄•►
2 comments:
kheili khoshmaze va khoshgele..hatman
dorostesh mikonam...merci
akh joooooon ..che khoshgele ...hatman
khoshmaze ham hast..ba Tamre hendi ham
mishe dorost kard?
Post a Comment